F.No.I1/21022/58(35)/2011-FC-I
Government of India
Ministry of Home affairs
FCRA-I Section

% o ke

New Delhi, dated the 10" May, 2011

To

The Chief Secretary,

Socio-Research & Reform Foundation
512 A, Deepshikha,

8 Rajendra Place,

New Delhi-110008

Subject:-Transfer of funds to Registered FCRA entities
Sir,

[ am directed to refer to your letter dated 5™ May, 2011 on the subject
mentioned above and to say that in terms of Section 7 of Foreign Contribution
Regulation Act, 2010, FCRA registered NGOs intending to transfer funds to
other FCRA registered NGOs do not need prior approval of the Central
Government subject to the condition that the recipient association/NGO has not
been proceeded against under any provision of the Act.

Yours faithfully,

(H.K.Kwallienthang)
Under Secretary to the Govt. of India
Tel.No0.23387436



